Pad tot huidige pagina

Herfst in het Bos! Beleef het met de Herfstwandeling

Het is herfst in het Bos! Dit is hét moment om het Schinkelbos te ontdekken. Download de Amsterdamse Bos-app en wandel de Herfstwandeling.

De eerste herfstbladeren beginnen te verkleuren en vallen zachtjes op de grond. De bomen laten hun warme tinten van rood, oranje en geel zien, terwijl de frisse lucht uitnodigt tot een mooie wandeling. De eekhoorns zijn druk bezig met het verzamelen van hun wintervoorraad en je kunt nu de laatste vogels horen die zich klaarmaken voor hun trek naar het zuiden. Heb jij al een zwerm trekvogels gespot? Volg de (gratis) Herfstwandeling in de Amsterdamse Bos-app en ervaar de herfst in het Bos.

Download de Bos-app

Download de Bos-app en volg onze speciale herfstwandeling door om deze prachtige transformatie in de natuur van dichtbij te ervaren. De wandeling is 3 kilometer lang en loopt dwars door het Schinkelbos.

 

Welkom in de herfst

Welkom in het Bos tijdens de herfst. De herfst is een tijd van verandering en voorbereiding. Dieren maken zich klaar voor de winter, en de natuur verandert in een palet van warme kleuren. Het is een prachtige periode om van de natuur te genieten, maar ook om respect te tonen voor haar rust.

We vragen wandelaars van de route om onze regels te volgen: blijf op de paden, houd je hond thuis en neem je afval mee naar huis. Zo zorgen we ervoor dat de dieren in alle rust hun voorbereidingen voor de winter kunnen treffen.

[Blauwe button: lees meer over de herfst in het Bos]

Foto door Lisanne Wissink.