Pad tot huidige pagina

Amsterdamse Bos organiseert Natuurwerkdag op 1 november

Op vrijdag 1 november is het weer zover: de Nationale Natuurwerkdag. Ook in het Amsterdamse Bos staan er twee activiteiten op het programma, waarmee je de natuur een handje helpt en een gezellige dag in de buitenlucht beleeft.

Zorgen voor het Bloesempark

Heb je groene vingers of wil je gewoon lekker aan de slag in de natuur? Kom dan naar het Bloesempark om samen de handen uit de mouwen te steken om dit prachtige stukje Bos in topconditie te houden.

Deze activiteit start om 12.00 en duurt tot 15.00 uur. Meer informatie in de Boskalender:

Naar Boskalender-item

Afvalprikken in de vorm van een speurtocht

In de Boswinkel ontvang je alle benodigdheden én een kaart met locaties van prullenbakken waar leuke opdrachten zijn verstopt. Los de puzzels op, vind de verborgen uitdagingen, en maak kans op een leuk prijsje! Ondertussen help je het Bos schoon te houden. Doe jij mee samen met je familie of vrienden?

Deze activiteit kan je doen tussen 12.00 en 15.00 uur. Meer informatie in de Boskalender:

Naar Boskalender-item

Aanmelden

Of je nu kiest voor het Bloesempark of het afvalprikken, jouw hulp is van onschatbare waarde voor het Amsterdamse Bos. Meld je nu aan voor de Nationale Natuurwerkdag in het Amsterdamse Bos en doe iets voor de natuur, ontmoet nieuwe mensen en werk samen aan een groenere toekomst.

Naar aanmeldformulier

Over de Nationale Natuurwerkdagen

Nationale Natuurwerkdagen is een initiatief van de provinciale Landschapsbeheerorganisaties en de Provinciale Landschappen van LandschappenNL. Al 24 jaar organiseren ze elke eerste vrijdag én zaterdag van november op meer dan 500 plekken in Nederland klussen die bijdragen aan de natuur. Het grootste vrijwilligersevenement in het groen!

Meer informatie via www.natuurwerkdag.nl.